Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 10
Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 10
Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 10

Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 10

Više od brzine! Više od adrenalina! Počinje kraj puta! Film „Paklene ulice 10“ premijerno će biti prikazan u Beogradu, 17. maja 2023.

Pre 22 godine ispričana je prva filmska priča koja je zaludela planetu! Akcija koju su jedino sopstveni nastavci uspevali da nadmaše, predstavila je spektakl kakav nije viđen na velikom platnu i ujedinila fanove u najveću i najjaču porodicu na svetu!

Posle devet filmova, škripe guma i brzine koja ulazi u vene, posle emocija koje su nas provozale od najsnažnije ljubavi do najiskrenije tuge, stigli smo do početka velikog finala.

Blokbaster koji prevazilazi granice svega poznatog u filmskoj industriji imaće svoju premijeru u IMAXU, u sredu od 20.00, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, ali će biti prikazan u još nekoliko beogradskih bioskopa. Dan kasnije biće na redovnim repertoarima.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prevozali svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom pretnjom koja se pojavljuje iz senki prošlosti, i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u nameri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga, koje Dom voli, zauvek.

Godine 2011. u „Paklenim ulicama 5“, Dom i njegova ekipa rešili su se zlog brazilskog šefa narko kartela, Ernana Rejesa, i obezglavili njegovu imperiju na mostu u Rio de Žaneiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin Dante svedočio svemu tome i da je poslednjih 12 godina proveo osmišljavajući plan kako bi Domu naplatio najveću cenu.

Danteov plan raspršiće Domovu porodicu, od Los Anđelesa do Rima, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Novi savezi će se iskovati, a stari neprijatelji će se ponovo pojaviti. Ali, sve će se promeniti kada Dom bude otkrio da je njegov osmogodišnji sin poslednja meta Danteove osvete.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Fast X / Paklene ulice 10. Premijera: 17. maj 2023. (Cineplexx Galerija Belgrade, 20.00 + nekoliko drugih bioskopa). Početak prikazivanja: 18. maj 2023. Dužina trajanja: 141 minut. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: akcija, triler. Uloge: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Momoa, Rita Moreno. Reditelj: Louis Leterrier.
(danubeogradu.rs)