Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!
Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!
Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!

Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!

Svako vreme nosi određene modne trendove, koji se sve brže smenjuju. Međutim, prelazni periodi između godišnjih doba imaju najbrojnije izazove u odabiru garderobe.

Među prvim su ogromne vremenske razlike pri niskim jutarnjim temperaturama, a opet visokim u popodnevnim časovima. Zato je potrebno rešenje u kvalitetu onoga što odaberemo kao svoj dnevni stajling. Naravno, tu mislimo na „slojevito oblačenje“ koje pored brzog prilagođavanja temperaturi kao i dnevnom tempu.

Shodno situaciji, Đak Sport je pripremio fenomenalnu akciju do 50% popusta na izdvojenu ponudu sportske odeće i obuće. Izbor je veliki, a raspon cena prihvatljiv za svačiji džep. Preko 160 modela odličnog kvaliteta po nikad nižim cenama vas očekuje u Đak Sportu. Uvek je dobra ideja osveženje outfita, zato trk do najbliže Đak radnje ili na online shop, jer ponuda traje do 24. maja.

Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!

Kompanija Đak Sport više od 30 godina predstavlja jedan od vodećih regionalnih multibrend lanaca sportske opreme. Svakodnevno, kroz više od 80 maloprodajnih objekata u Srbiji, regionu jugoistočne Evrope i na web sajtu, omiljeno je mesto za kupovinu mnogih ljubitelja sportskog i ležernog stila.

Ograničeno vreme, neograničene uštede u Đak Sportu!

Širok asortiman, veliki broj poznatih brendova, jedinstveno iskustvo kupovine i sjajni popusti samo su neki od razloga zbog kojih se Đak Sport razlikuje od drugih. Sportsku porodicu čini preko 700 zaposlenih sa zajedničkim ciljem da svim generacijama, rekreativcima i sportistima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mestu.

Đak Sport: Ograničeno vreme, neograničene uštede!

Svojim poslovanjem, kompanija Đak, pozitivno utiče na društvo usmeravajući svoju podršku na porodice, sport i zdrav način života. Zato vas svakodnevno u Đak Sportu očekuju aktivnosti podrške, aktivacije ali i akcije uštede kao što je i ova prilika.

Posetite Đak Sport i odaberite najbolju kombinaciju za sebe ili sebi drage osobe.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.