Naslovna » BG špijun » Joker Out: Koncerti u Novom Sadu
Joker Out (foto: Ursa Premik)
Joker Out (foto: Ursa Premik)

Joker Out: Koncerti u Novom Sadu

Mladi slovenački bend Joker Out za samo nekoliko sati je rasprodao prvi samostalni koncert u Novom Sadu koji je zakazan za 28. oktobar 2023.

Zbog neverovatnog interesovanja za njihov shagadelic rock’n’roll zvuk, zakazali su još jedan koncert 27. oktobra u SKCNS Fabrika, a prodaja ulaznica počela je preko online platforme gigstix.rs i GIGS TIX prodajnim mestima.

Joker Out je dokazao da je trenutno jedan od najtraženijih mladih bendova u Srbiji, ali i u regionu i Evropi. Naime, oni su takođe već rasprodali koncert koji je zakazan za novembar u zabrebačkoj Tvornici, pred rasprodajom su koncerti u okviru Britanske i Nordijske turneje, a u rodnoj Sloveniji su već prodali 12.000 ulaznica za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni.

Takođe, još se priča o njihovom spektakularnom nastupu koji su nedavno održali na Beogradskom festivalu piva.

Njihovi koncerti odišu eksplozivnim gruvom i šarmantnim melodijama koje fanovi strastveno pevaju.

Neverovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćna muzika u Sloveniji su im doneli dve uzastopne nagrade za izvođača godine, nagradu za pesmu godine, a ove godine su svoju zemlju predstavljali na izboru za Pesmu Evrovizije. (danubeogradu.rs / Orbis Communications)