Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Barbi
Novi filmovi u bioskopima: Barbi
Novi filmovi u bioskopima: Barbi

Novi filmovi u bioskopima: Barbi

Ružičasta avantura, sada u vidu filmske verzije o lutki Barbi, biće premijerno prikazana u sredu, 19. jula 2023. od 20.00, u MTS dvorani.

Ljubitelji lutke koja je zapisala istoriju odrastanja mnogih generacija, moći će da uživaju u pravom „ružičastom barbi svetu“, na koji će premijerne večeri podsećati hol MTS dvorane. Posetioci će imati priliku da se slikaju, u specijalno za ovo veče napravljenoj „barbi kutiji“ i na taj način zabeleže svoje uspomene na filsmki doživljaj koji ih očekuje.

Istovremeno, za sve ljubitelja Barbi, organizovan je koktel dobrodošlice, a koji će moći da degustiraju gledajući mini „Diline reviju“ pre filma, kao i da uživaju u programu plesnog studija RIS. Naime, na kraju revije, plesači pomenutog studija će izaći u haljinama Diline i igrati uz muziku iz filma.

Ulogu lutke u filmu „Barbi“ preuzela je Margot Robi, a Kena igra Rajan Gosling. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Posle nekoliko animiranih filmovi i serija, ovo je prvi igrani film o Barbi.

Posle proterivanja iz utopijskog Barbi lenda jer „nisu savršene lutke“, Barbi i Ken polako otkrivaju sopstvene vrednosti na putu u stvarni svet…

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Barbie / Barbi. Premijera: 19. jul 2023. (20.00; MTS dvorana). Početak prikazivanja: 20. jul 2023. Dužina trajanja: 114 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2023. Uzrast: 13+. Žanr: avantura, fantastika, komedija. Uloge: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mackey, Helen Mirren, Will Ferrell. Rediteljka: Greta Gerwig.
(danubeogradu.rs)