Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pakleni provod
Novi filmovi u bioskopima: Pakleni provod
Novi filmovi u bioskopima: Pakleni provod

Novi filmovi u bioskopima: Pakleni provod

Glumica Ešli Park, zvezda serije „Emili u Parizu“, tumači glavnu ulogu u filmu „Pakleni provod“, koji će se prikazivati u bioskopima od 6. jula 2023.

Epsko iskustvo bez granica postaje putovanje zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i divljeg razvrata koje otkriva univerzalnu istinu o tome što znači voleti i upoznati sebe.

Ovo je urnebesna priča o identitetu i samootkrivanju usresređena na četiri neočekivane prijateljice koji se upuštaju u međunarodnu avanturu koja se događa jednom u životu.

Kada Udrijeni poslovno putovanje u Aziju propadne, ona traži pomoć svoje neobuzdane najbolje prijateljice iz detinjstva Lolo, i Kat, prijateljice sa fakulteta koja je postala zvezda sapunica; neplanirano im se pridružuje i Mrtvooka (Dedaj), Lolina ekscentrična rođaka neobičnog izgleda…

Film je provokativan, sa dijalozima koji nisu pogodni za mlađu publiku.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Joy Ride / Pakleni provod. Početak prikazivanja: 6. jul 2023. Dužina trajanja: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: komedija. Uloge: Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu, Sabrina Wu, Desmond Chiam. Rediteljka: Adele Lim.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.