Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pušteni s lanca
Novi filmovi u bioskopima: Pušteni s lanca
Novi filmovi u bioskopima: Pušteni s lanca

Novi filmovi u bioskopima: Pušteni s lanca

Oštra i eksplicitna komedija kakvu verovatno nikada niste gledali, „Pušteni s lanca“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 31. avgusta 2023.

Kada Redžija, naivnog, neverovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag, Redži je ubeđen da ga on nikada ne bi namerno napustio.

Ali, kada se Redži sretne sa Bagom, brbljivim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje, lutalicom koji voli svoju slobodu i veruje da su vlasnici naivčine, Redži konačno shvata da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Dag u stvari bezdušni ljigavac.

Odlučan da se osveti, Redži, Bag i Bagovi drugari – Megi, pametna australijska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hanter, uznemirena nemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Redžiju da pronađe put do kuće… i nateraju Daga da plati odgrizanjem dela tela koje on voli najviše (pomoć: to nije njegovo stopalo)…

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Strays / Pušteni s lanca. Početak prikazivanja: 31. avgust 2023. Dužina trajanja: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: komedija, animirani, avantura. Uloge i glasovi: Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park, Brett Gelman, Will Forte, Dennis Quaid. Reditelj: Josh Greenbaum.
(danubeogradu.rs)