Naslovna » Izlasci » Akcije » Desetogodišnjica rada knjižare Kreativnog centra u Makedonskoj 30
Desetogodišnjica rada knjižare Kreativnog centra u Makedonskoj 30 (foto: Miroslav Milić)
Desetogodišnjica rada knjižare Kreativnog centra u Makedonskoj 30 (foto: Miroslav Milić)

Desetogodišnjica rada knjižare Kreativnog centra u Makedonskoj 30

Izdavačka kuća Kreativni centar obeležiće nizom aktivnosti 10 godina rada svoje prve Klub knjižare za decu i mlade, u Beogradu, u Makedonskoj 30.

Proslava započinje u subotu, 16. septembra, od 11.00 do 13.00, kada će čuveni autorski tandem – Jasiminka Petrović i Bob Živković – potpisivati svoje knjige i razgovarati sa posetiocima.

„Već deset godina je knjižara u Makedonskoj važan deo naše misije da deci približimo knjige i čitanje. Ponosni smo na to što je pored mesta gde ljudi kupuju dečje knjige, naša knjižara postala mesto susreta i razmene ideja i dobre energije“, navode u Kreativnom centru.

Detaljan program radionica možete pogledati na OVOM LINKU.

Tokom Dana knjižare, od 15. do 30. septembra, članovi Kluba knjižare biće u prilici da iskoriste popust od 25% na izdanja Kreativnog centra. Za ostale posetioce obezbeđen je popust od 10% i automatsko pravo na učlanjenje u Klub čitalaca nakon kupovine knjige ovog izdavača. Popust se ne odnosi na predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu.

Svi kupci na poklon dobijaju promotivne blokčiće, posebno pripremljenje povodom jubileja knjižare. U pomenutom periodu važiće i popust od 10% na igračke, gift program i izdanja drugih izdavača.

Osim radionica, druženja, popusta i poklona, posetioci će moći da pogledaju i izložbu kalendara Kreativnog centra urađenih u proteklih deset godina i da uživaju u veseloj rođendanskoj dekoraciji knjižare.

Desetogodišnjica rada knjižare Kreativnog centra u Makedonskoj 30
Foto: Miroslav Milić

Prva Klub knjižara Kreativnog centra otvorena je 16. septembra 2013. godine. Veoma brzo je postala prepoznatljivo mesto za sve one koji su bili u potrazi za kvalitetnim knjigama za decu, kao i za one koji se bave decom – roditelje, vaspitače, učitelje, nastavnike.

Smeštena na prvom spratu Tržnog centra Eurocentar, u neposrednoj blizini Doma omladine, knjižara u ponudi ima sva izdanja Kreativnog centra, kao i najbolje knjige za decu i mlade drugih izdavača, razna didaktička sredstva, školski pribor, zanimljiv gift program i plišane igračke urađeno po poznatim junacima iz dečjih knjiga i crtanih filmova (Žuća, Grozon, Mumin, ovčica Šone i mnogi drugi).

Osim odličnih programa, ljubaznih i stručnih knjižarki uvek spremnih da roditeljima i deci preporuče knjigu, ali i da kreiraju fantastičnu dekoraciju koja uvek krije neku zagonetku, članove Kluba čitalaca, kojih danas ima više od 15.000, u knjižari uvek očekuju brojne prodajne akcije i razne pogodnosti pri kupovini.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.