Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: After: Finale
Novi filmovi u bioskopima: After: Finale
Novi filmovi u bioskopima: After: Finale

Novi filmovi u bioskopima: After: Finale

Premijera filma „After: Finale“ biće održana u nekoliko bioskopa u sredu, 13. septembra 2023, dok će film na redovnim repertoarima biti od četvrtka.

Ovo će biti veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milione.

Njihova veza zauvek ih je promenila. Da li je ljubav nestala? Peti i poslednji deo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja.

Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje da shvata da je jedini način na koji može da krene napred i dobije novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti.

Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika…

Originalni naziv filma i prevod na srpski: After Everything / After: Finale. Premijera: 13. septembar 2023. (beogradski bioskopi). Početak prikazivanja: 14. septembar 2023. Dužina trajanja: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: drama, romantični/ljubavni. Uloge: Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Josephine Langford, Stephen Moyer, Mimi Keene, Benjamin Mascolo. Rediteljka: Castille Landon.
(danubeogradu.rs)