Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Kristina
Novi filmovi u bioskopima: Kristina
Novi filmovi u bioskopima: Kristina

Novi filmovi u bioskopima: Kristina

Posle premijere na Festivalu autorskog filma, domaća drama „Kristina“ prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 21. septembra 2023.

Kristina živi ugodno sama, ali nakon tri slučajna susreta s Markom pita se je li on duh ili njena srodna duša.

Izuzetno lepa žena srednjih godina pokušava da razume svoju prošlost i svoj identitet koristeći alternativne metode i terapije u nadi da će tako pronaći smisao svog života, odgonetnuti porodične odnose i razumeti svoj duboki osećaj tuge i usamljenosti.

Kristina već nekoliko godina pribegava ezoterizmu kako bi prevazišla svoje strepnje i osećaj krivice zbog toga što njena najuža porodica nije razumela i poštovala njene odluke i želju da bude srećna. Daleko od svojih najbližih, zarađuje za život u Beogradu, žudeći da pronađe ono što joj je oduvek nedostajalo: nekoga ko će da je poštuje, da brine o njoj i da je voli onakvu kakva jeste.

Originalni naziv filma: Kristina. Početak prikazivanja: 21. septembar 2023. Dužina trajanja: 87 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2023. Žanr: drama. Uloge: Kristina Milosavljević, Marko Radišić. Reditelj: Nikola Spasić.
(danubeogradu.rs)