Naslovna » Izlasci » Sport » Prvi Padel Belgrade open
Prvi Padel Belgrade open (foto: Pixabay)
Prvi Padel Belgrade open (foto: Pixabay)

Prvi Padel Belgrade open

Međunarodni turnir, prvi Padel Belgrade Open, svečano će biti otvoren u subotu, 30. septembra 2023. od 12.00, u Padel centru, u Beogradu na vodi.

U takmičarskom programu u subotu biće odigrani četvrtfinalni i polufinalni mečeve iz Masters kategorije i polufinalni mečevi Rekreativne kategorije turnira.

U nedelju, 1. oktobra, takođe od 12.00, na programu su polufinalni mečevi i finale Miks kategorije, finalni meč Rekreativne kategorije, revijalni meč turnira i finale Masters kategorije.

Učesnici turnira u Masters kategoriji biće gostujući timovi iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske, kao i dva reprezentativna tima iz Srbije, u kojima će nastupati direktor teniskog Srbija opena, ambasador turnira i jedan od najboljih srpskih igrača Đorđe Đoković (u paru sa Markom Boškovićem) i bivši teniski profesionalac i jedan od najboljih dubl-trenera na svetu Miki Janković (u paru sa Vasilijem Mikićem).ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Ulaz na turnir tokom oba takmičarska dana je u padel centar na šetalištu „Beograda na vodi“, iza zgrade Geozavoda je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.