Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Trolovi: Bend na okupu
Novi filmovi u bioskopima: Trolovi: Bend na okupu
Novi filmovi u bioskopima: Trolovi: Bend na okupu

Novi filmovi u bioskopima: Trolovi: Bend na okupu

Premijerno od subote, 28. oktobra 2023, u bioskopima će se prikazivati „Trolovi: Bend na okupu“, nova avantura simpatičnih animiranih junaka.

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par!

Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Trolls Band Together / Trolovi: Bend na okupu. Premijera i početak prikazivanja: 28. oktobar 2023. Dužina trajanja: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2023. Žanr: animirani, komedija, avantura, muzički. Sinhronizacija: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Aleksandar Gligorić, Tanja Živković, Kristina Jovanović, Vukašin Jovanović, Slobodan Stefanović. Reditelji: Walt Dohrn, Tim Heitz.
(danubeogradu.rs)