Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » 36. FASHION SELECTION – raznolikost modne jeseni u novembru 2023.
36. Fashion Selection
36. Fashion Selection

36. FASHION SELECTION – raznolikost modne jeseni u novembru 2023.

Od 5. do 13. novembra 2023, u organizaciji modne agencije Select, na nekoliko različitih lokacija u Beogradu, biće održan 36. Fashion Selection.

Glavni program Fashion Selectiona biće održan u saradnji sa hotelom Hyatt Regency. U Kristalnoj dvorani ovog hotela 5. novembra publici će se predstaviti Jelena Kalinić sa svojim brendom Lavani, koja već deset godina postavlja trendove i oblači mnogobrojne dame iz javnog života.

Poznati svetski brendovi Bogner, Moncler i Goldbergh iste večeri na reviji pod nazivom Alpine Express poslaće publiku na jedinstveno putovanje u alpske krajeve.

Sutradan, 6. novembra, biće održana revija Nemanja Pantelić powered by Schweppes, na kojoj će poznati modni dizajner i stilista prikazati svoju novu kolekciju Geo Rebel. Istog dana publika će uživati i u novim modelima brenda Big Hug Beke Zečević, Ninia Sanje Konjović, Miss Hoodie Gordane Boškić, kao i dizajnerki Aleksandre Pavlović i Kristine Kovačević.

Modna agencija Select je jedina koja u Srbiji profesionalno radi sa modelima od 30 do 70 godina, i decom modelima, te će tradicionalno 5. i 6. novembra u hotelu Hyatt Regency biti održana i revija Gorice Pejaković „Gorim – Apsolutno fantastične“, koja je već stekla kultni status nastupima manekenki u dobu između tridesetih i šezdesetih godina, kao i Kids&Teen Fashion Selection sa revijama Pertini Fashion i Lindex.

Fashion Selection - Nemanja Pantelić (foto: Saša Džambić)
Fashion Selection – Nemanja Pantelić (foto: Saša Džambić)

Fashion Selection se 8. novembra seli u jedinstveni ambijent Casina Fairplay, gde će publika moći da vidi dve revije, atraktivne bodije Danijele Labović i njenog brenda Dach Swim, i kolekciju večernjih haljina Strada Ateljea i dizajnerke Dragane Gleđe.

Manifestacija će biti zatvorena 13. novembra u Pozorištu na Terazijama velikom modnom revijom Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle, u čast prvog srpskog top-modela i legende srpske modne scene Tamare Bakić, na kojoj će učestvovati najpoznatiji dizajneri, modne kuće i manekeni.

Kao i svake sezone, i tokom ove Fashion Selection će predstaviti sve raznolikosti modnog izraza, u programu u kome se može naći za svakoga po nešto. Istovremeno, vredno se priprema i prolećno izdanje Fashion Selectiona, koji će biti održan od 21. do 28. aprila naredne godine.

36. Fashion Selection – program

Nedelja, 5. novembar 2023. – Hyatt Regency
Kids&Teen Fashion Selection

 • 16.00… Pertini Fashion
 • 17.00… Lindex

Fashion Selection

 • 20.00… Lavani by Jelena Kalinić
 • 21.00… Bogner/Moncler/Goldbergh

Ponedeljak, 6. novembar 2023. – Hyatt Regency

 • 18.00… Gorim – Apsolutno fantastične by Gorica Pejaković
 • 19.00… Miss Hoodie/Aleksandra Pavlović/Kristina Kovačević
 • 20.00… Nemanja Pantelić powered by Schweppes
 • 21.00… Ninia by Sanja Konjović/Beka Zečević

Sreda, 8. novembar 2023. – Casino Fairplay

 • 19.30… Dach Swim
 • 21.00… Strada Atelier by Dragana Gleđa

Ponedeljak, 13. novembar 2023. – Pozorište na Terazijama

 • 19.30… Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle

(danubeogradu.rs / Orbis Communications)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.