Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Bonusi dobrodošlice kladionica: kako zaraditi više novca
Bonusi dobrodošlice kladionica: kako zaraditi više novca (foto: gpointstudio on Freepik)
Bonusi dobrodošlice kladionica: kako zaraditi više novca (foto: gpointstudio on Freepik)

Bonusi dobrodošlice kladionica: kako zaraditi više novca

Sve je veći broj online kladionica i veliki broj nudi bonuse dobrodošlice, a danas ćete saznati kako i na koji način možete da ih iskoristite.

Jednostavna registracija – put do brzog bonusa

Uplaćivanje tiketa u kladionici polako prelazi u nužno zlo. Mahom ljudi izbegavaju gužve i čekanje od po nekoliko minuta da uplate dugo birane tipove. Upravo ta gužva nekako ubija uzbuđenje koje bi trebalo da donese klađenje. Online klađenje polako je počelo da preuzima vođstvo u svetu svakog kladioničara. Kladionice na razne načine pokušavaju da vrbuju ljude da naprave nalog baš kod njih.

Nude raznorazne benefite, ali sve češće barataju bonusima koji su obećani svakom novoregistrovanom članu. Živimo u jako nezgodnom vremenu i jasno vam je svima da ništa ne možete dobiti za džabe. Bonusi kladionica stvarno zvuče primamljivo, ali tu se uglavnom krije neka caka. Budimo realni na trenutak. Zašto bi vam neko, tek tako, omogućio da uzmete silan novac, bez uloženog dinara?

Naravno da je to samo trik kojim se služi masa kladionica kako biste posle nastavili da se kladite kod njih. Bonusi kladionica bez depozita su možda najbolja opcija za sam početak, jer vam je na taj način stvarno omogućeno da okušate sreću, upoznate se sa igrama koje vam se nude, a možda i zaradite nešto a da prvo niste morali da uplatite novac na nalog.DuB - vinjeta: 18+

Nažalost, trenutno je sve manje takvih opcija. Bonusi kladionica za Srbiju umeju da budu pun pogodak, pa ćemo predložiti neka mesta gde biste i mogli da registrujete i uživate u igrama.

Obrni, okreni da bi oslobodio novac

Kao što smo već pomenuli malopre, upotreba ovih benefita uglavnom dolazi sa nekom začkoljicom. To se upravo odnosi na aktivaciju ili upotrebu bonusa koji vam je dodeljen prilikom pravljenja naloga. Čest slučaj sa ovakvim vidom „nagrade“ odnosio se na obrt novca koji ste uplatili kako bi se oslobodio obećan bonus.

Ponekad se to činilo kao nemoguća misija jer se dešavalo da nakon uplaćenih 1000 dinara na nalog i otključavanja bonusa 10 puta većeg, budete u obavezi da obrnete vaš uloženi novac u iznosu od 10.000 dinara kako biste dobili to što vam je „poklonjeno“. Morate da priznate da to stvarno zvuči apsurdno. Kakav je to onda bonus? Složićete se kad kažemo – nikakav. Soccer kladionica bonusi su jedini koji se ne odnose na samu registraciju, već isključivo na broj odigranih parova na tiketu.

Ruku na srce, kada je Soccer podigao svoj novi sajt za klađenje, negde 2016. godine, stvarno ste na promo računu mogli da dobijete bonus u visini uplaćenog depozita koji ste mogli da potrošite kako ste želeli nakon što prvo upotrebite svoj novac koji ste uplatili.

Pravili su se tada nalozi na mamu, tatu, brata i sestru (niste ovo čuli od nas), jer se stvarno isplatilo kockati se kod njih. Nije bilo nikakvih uslova obrta, jednostavno ste mogli da se opustite i kladite dok sve ne potrošite. Rekli smo da bonusi kladionica variraju od jedne do druge, a spremili smo izbor ukoliko nemate nalog i dalje, a želeli biste da napravite:

  • MerkurXtip,
  • Superbet,
  • Mozzartbet,
  • Maxbet.

Ako želite dodatne informacije, takođe možete proveriti bonus dobrodoslice bez uslova u Srbiji – Mightytips. Veliki je broj kladionica koje nude bonuse, a oni variraju u zavisnosti od sajta do sajta. Neke ćemo možda izostaviti, ali vas tamo čeka ostatak podataka koji su vam potrebni. Sada je vreme da vidimo šta nam to nude gore pomenute kladionice i kako možete profitirati.

1. MerkurXtip

Relativno nova kladionica na srpskom tržištu, ali uopšte ne kaska za velikanima. Sasvim pristojan sajt, aplikacija za android, a pride trenutno imaju „bonus“ dobrodošlice. U obavezi ste da uplatite barem 500 dinara prilikom obavljenih peripetija oko verifikacije naloga, da bi ste otključali 500 dinara na promo računu koji ste u obavezi da iskoristite u naredna tri dana.

2. Superbet

Trenutno u ponudi imaju veoma interesantan bonus koji možete iskoristiti. Bitno je da odigrate barem jednu utakmicu iz njihove super ponude, minimalna kvota na tiketu mora biti barem tri, a tiketi u iznosu od 1000 dinara. Nakon završenog poslednjeg meča, sutradan vas stvarno časte sa 1500 dinara za nastavak klađenja, što je poprilično kul.

3. Mozzartbet

Imaju Happy Monday Bonus koji se svakog ponedeljka dodeljuje igračima (onim malo aktivnijim), kao i bonus dobrodošlice. To je jedan od onih kada morate da obrtite nenormalno veliku sumu novca kako biste otključali dodeljen, tako da se dobro zapitajte pre uplate neke veće sume novca na nalog.

4. Maxbet

Ovo je takođe jedna od onih kladionica sa dužim stažom. Oni takođe imaju bonus dobrodošlice koji možete iskoristiti u vidu Free bet-ova koji će vam se dodeliti narednog dana, a zatim još devet dana uzastopno. Svakako vredi pokušati ukoliko do sada niste već član Maxbet-a.

Bonusi dobrodošlice kladionica: kako zaraditi više novca
Foto: Greg Montani / Pixabay

Izvršite pretragu pre registracije

Bilo da su u pitanju Soccer kladionica bonusi ili bilo koji drugi koje smo danas naveli, obavezno se dobro informišite pre otvaranja naloga. Ne želite da vam veća svota novca ostane zarobljena.

Bonusi kladionica u Srbiji će varirati povremeno, a vi povremeno pratite dešavanja kako biste bili u toku i sačekajte pravi trenutak kako biste ostvarili što više benefita prilikom prve registracije. Bonusi kladionica bez depozita trenutno nisu aktuelni, ali se to lako može promeniti. Nadamo se da smo vam u velikoj meri danas pomogli i da ćete sada sa malo više informacija „napasti“ aktuelne bonuse i uživati u igrama.