Naslovna » BG špijun » Glamur Jelene Gavrilović na gala događaju u Njujorku (FOTO)
Jelena Gavrilović i Đorđe Petković (foto: Weston Kloefkorn / promo)
Jelena Gavrilović i Đorđe Petković (foto: Weston Kloefkorn / promo)

Glamur Jelene Gavrilović na gala događaju u Njujorku (FOTO)

Naša glumica Jelena Gavrilović oduševila je prisutne glamuroznim stilom na gala manifestaciji u Njujorku u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja.

U legendarnom „Ćiprijaniju“ u srcu Menhetna, 17. novembra 2023, četvrto po redu ovakvo okupljanje imalo je 470 gostiju iz različitih delova SAD i drugih delova sveta.

Prikupljena suma od preko 100.000 dolara biće jednako raspoređena na dva istaknuta projekta: Feel to Heal Fondacije Novak Đoković, koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, opremajući ih veštinama neophodnim za uspešan život, i Projekat palijativnog zbrinjavanja dece obolele od neizlečivih bolesti, koji uključuje pružanje medicinske i psihološke nege deci i pomoć njihovim porodicama.

Jelena Gavrilović vodila je događaj uz Đorđa Petkovića, člana Upravnog odbora Srpskog filantropskog društva, a posebnu pažnju i pozitivne reakcije izazvao je njen muzički nastup.

Jelena Gavrilović (foto: Weston Kloefkorn / promo)
Jelena Gavrilović (foto: Weston Kloefkorn / promo)

Jelena je ovom prilikom izjavila:

– Neverovatna je čast i zadovoljstvo što sam drugu godinu zaredom deo ove manifestacije. Izuzetno sam srećna što će ovogodišnji prihod biti usmeren ka stvaranju boljeg sveta za decu u Srbiji.

Za ovu priliku Jelena je nosila kreaciju Amine Hasanbegović, uz Svarovski nakit koji je dizajnirala kreativna direktorka Svarovskog, Đovana Engelbert.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.