Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarna akcija u Muzeju nauke i tehnike: Bazar koji nema pazar
Muzej nauke i tehnike: Bazar koji nema pazar (foto: redakcija DuB)
Muzej nauke i tehnike: Bazar koji nema pazar (foto: redakcija DuB)

Humanitarna akcija u Muzeju nauke i tehnike: Bazar koji nema pazar

Humanitarna akcija u Muzeju nauke i tehnike, „Bazar koji nema pazar“, biće održana u sredu, 27. decembra 2023. godine, od 12.00 do 19.00.

Poseban događaj u Skender-begovoj 51 donosi potpuno besplatne sadržaje, od ulaza u muzej i stručnih vođenja kroz stalnu postavku, preko edukativnih, naučnih i zabavnih aktivnosti do predavanja i interaktivnih radionica izrade novogodišnjih čestitiki i ukrasa, pravljenja čaja, sapuna namenjenih svim uzrastima.

Uz pomoć i nadzor stručnih demonstratora, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa detaljima proizvodnje „naučnog“ sladoleda, tehnikama proizvodnje i oslikavanja keramike, a proizvode u čijem će stvaranju učestvovati mogu degustirati u muzeju ili poneti kući.

Članovi Molekul centra – centra zabavne nauke, izvešće niz eksperimenata, demonstracija i aktivnosti iz fascinantnog sveta nauke.

„Bazar bez pazara“ nosi posebnu poruku. Iako je sve besplatno, posetioci se pozivaju da, shodno svojim mogućnostima, ostave dobrovoljni prilog u posebno označenim kutijama raspoređenim po muzeju, a prikupljena sredstva direktno će biti usmerena ka ostvarivanju plemenite misije i uplaćena deci kojoj je pomoć najpotrebnija. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.