Naslovna » BG svaštara » Književnost » Novogodišnji knjigopaketići! Kompleti knjiga za različite uzraste s popustom i do 50%!
Kreativni centar: Knjigopaketići
Kreativni centar: Knjigopaketići

Novogodišnji knjigopaketići! Kompleti knjiga za različite uzraste s popustom i do 50%!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 50% čekaju vas u knjižarama „Kreativni centar“ (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu).

U ponudi je 16 različitih kompleta – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svi oni koji nisu iz Beograda i Niša ili kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu poručiti neki od 12 ponuđenih paketića, takođe prilagođenih različitim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići biće u prodaji do 15. januara 2024.

Za sve porudžbine putem sajta u vrednosti većoj od 3000 dinara isporuka na teritoriji Srbije je besplatna.

Izdvajamo četiri paketića…

Knjigopaketić JA BROJIM (3-6)

Knjigopaketić JA BROJIM sadrži tri interaktivne knjige i jednu društvenu igru za decu uzrasta od tri do šest godina, pomoću kojih će najmlađi kroz zabavu učiti brojeve i usvajati mnoga druga korisna znanja!

U okviru ovog kompleta nalaze se vežbanka BROJEVI I OBLICI, u kojoj mališane kroz zadatke vode čuveni junaci Petson i Findus, zatim BOJANKA ZA NAJMLAĐE i vežbanka IZBROJ I OBOJ za vežbanje i crtanja i bojenja, kao i društvena igra pravljenja parova BROJEVI.

Knjigopaketić KREATIVCI (5-8)

Knjigopaketić KREATIVCI sadrži četiri odlične knjige za decu uzrasta od pet do osam godina.

Uz ove knjige deca će se zabaviti dok crtaju, boje ili prave figure od plastelina! Ovaj komplet obuhvata vežbanku CRTANjE, ŠARANjE, BOJENjE 2, radne sveske KAWAII – SLATKE ŽIVOTINjE i MALA RADIONICA, kao i zabavni priručnik ŠTA SVE MOŽEŠ S PLASTELINOM.

Kreativni centar: Čitanjac

Knjigopaketić ČITANjAC (7-9)

Knjigopaketić ČITANjAC sastoji se od četiri interesantne knjige za decu uzrasta od sedam do devet godina, koje su takođe odlične i za vežbanje čitanja.

U okviru ovog kompleta nalazi se duhovita priča KAUBOJ KOSTA NA RODEU, zbirka priča za čitaoce početnike autorke Vesne Aleksić AKO MI SLUČAJNO NE VERUJETE, prelepo ilustrovana knjiga autorke Dragane Mladenović GOSPODIN OLIVER. NEVOLjE S FLAUTOM, kao i zanimljiva zbirka NEOBIČNE PRIČE I JEDNA PESMA koju je napisao Simeon Marinković.

Knjigopaketić KOMEDIJA (7-77)

Knjigopaketić KOMEDIJA je odličan izbor za sve ljubitelje humora jer se sastoji od četiri knjige viceva iz serijala „Da pukneš od smeha“!

U kompletu se nalaze zbirke viceva DA PUKNEŠ OD SMEHA 1, DA PUKNEŠ OD SMEHA 4, DA PUKNEŠ OD SMEHA 6, kao i mala tematska zbirka viceva DA PUKNEŠ OD SMEHA – DOKTORI.

Poklon uz svaku kupovinu – zidni kalendar za 2024. godinu!

Kalendar za 2024. godinu

Počela je podela zidnih kalendara „Kreativnog centra“ za 2024. godinu. Uz svaku kupovinu u knjižarama „Kreativni centar“ ili preko sajta www.kreativnicentar.rs dobijate na poklon zidni kalendar sa ilustracijama iz novih izdanja tog izdavača.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.