Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Novogodišnji marketi na beogradskim pijacama od 28. do 30. decembra 2023.
Beogradske pijace: Novogodišnji marketi (foto: Pixabay)
Beogradske pijace: Novogodišnji marketi (foto: Pixabay)

Novogodišnji marketi na beogradskim pijacama od 28. do 30. decembra 2023.

JKP „Beogradske pijace“ od 28. do 30. decembra 2023, tradicionalno organizuje manifestaciju Novogodišnji marketi na tri beogradske pijace.

Na pijaci „Stari Merkator“ od 28. do 30. decembra (8.00-16.00) biće upriličen Novogodišnji market.

Prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge jedne od najmodernijih pijaca u Beogradu. Svi posetioci pijace „Stari Merkator“ imaće priliku da, pored nabavke svežih i visokokvalitetnih namirnica, pazare i neobične novogodišnje poklone, kako bi na taj način obradovali sebi drage osobe.

U petak, 29. decembra 2023. od 18.00 do 23.00, biće priređen i poslednji ovogodišnji Beogradski noćni market, na pijaci „Skadarlija“ (Bajlonijeva pijaca), dok će 30. decembra od 8.00 do 16.00, na istom mestu, biti aktuelan popularan Karavan zimnice.

U duhu praznične atmosfere, u subotu, 30. decembra, JKP „Beogradske pijace“ proslaviće četvrti rođendan (nove) pijace „Palilula“. Tog dana, ova pijaca biće pravo mesto novogodišnje čarolije, a u 11.00 počinje dečja predstava „Kapetan duge zimske plovidbe“.

Beogradske pijace su u vreme novogodišnjih praznika posebno ispunjene pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, a širok asortiman poljoprivrednih i neprehrambenih proizvoda, kao i veliki izbor poklona za novogodišnju i božićnu trpezu doprinose veseloj i bajkovitoj atmosferi.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.