Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Health & beauty rutina Miss Srbije Anje Radić
Anja Radić: Health & beauty rutina Miss Srbije
Anja Radić: Health & beauty rutina Miss Srbije

Health & beauty rutina Miss Srbije Anje Radić

Anja Radić, Miss Srbije, trenutno se nalazi u Indiji, gde predstavlja Srbiju na takmičenju za Miss sveta.

Ona je simbol lepote, elegancije i inteligencije, a njen blistavi izgled delimično je rezultat upotrebe MyBasics i SkinOptim Marine kolagena u svojoj beauty rutini. MyBasics, vrhunski brend koji nudi bogat izbor prirodnih proizvoda baziranih na naučnim saznanjima, postavlja nove standarde u kvalitetu i efikasnosti.

Naučni dokazi i inovacije su srž MyBasics proizvoda, a njihovi proizvodi su pažljivo formulisani, testirani i imaju klinički dokazane efekte.

SkinOptim Marine Collagen, ključni proizvod u rutini lepote Anje Radić, pruža podršku regeneraciji kože, smanjenju bora i očuvanju elastičnosti. Ovaj visoko efikasan dodatak ishrani sadrži 5.000 mg bioaktivnih kolagenih morskih peptida, hijaluronske kiseline i kompleksa vitamina i minerala, a prvi rezultati su vidljivi već nakon četiri nedelje svakodnevne upotrebe. Anja Radić inspiriše svojom lepotom i samopouzdanjem, a njen put ka vrhu takmičenja za Miss sveta je primer posvećenosti, unutrašnjoj ali i spoljašnjoj lepoti.

Anja Radić: Health & beauty rutina Miss Srbije

Coldfree je proizvod koji čuva imunitet Anje Radić, Miss Srbije na takmičenju za Miss sveta. Umor, stres i naporan tempo tokom takmičenje mogu oslabiti imuni sistem, ali Coldfree, zasnovan na ehinacei (Echinacea purpurea), pruža podršku prirodnoj odbrani organizma. Coldfree tablete pomažu jačanju imunog sistema i sprečavaju prehladu, a u slučaju da se prehladite, podržavaju vaš imuni sistem i ubrzavaju oporavak. Ehinacea je jedan od najviše proučavanih biljnih lekova, a aktivni delovi biljke pomažu normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Anja Radić: Health & beauty rutina Miss Srbije

Takođe, Anja koristi FlexOptim proizvod koji joj pomaže tokom upale mišića i bolova u zglobovima nakon napornih treninga. FlexOptim sadrži patentiranu formulaciju Arantal®Vegan, baziranu na biooptimizovanom tečnom ekstraktu biljke Curcuma Longa. Ovaj ekstrakt bogat je aktivnim sastojcima kao što su kurkumin i vitamin D, koji su ključni za zdravlje zglobova.

Anja Radić: Health & beauty rutina Miss Srbije

FlexOptim deluje na dva načina: ublažava tegobe i deluje protiv artroze, usporavajući oštećenja hrskavice i drugih promena. Aktivni sastojak kurkumin je moćan antioksidans koji blagotvorno deluje kod upalnih procesa, dok vitamin D doprinosi održavanju zdravlja kostiju i normalnoj funkciji mišića.

Ozdravi telo i duh uz pomoć Zepter MyBasics linije prirodnih suplemenata premium kvaliteta!
(danubeogradu.rs / Zepter)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.