Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna za 2024. godinu
Izbor najlepše fotografije Zemuna (foto: Olga / Unsplash)
Izbor najlepše fotografije Zemuna (foto: Olga / Unsplash)

Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna za 2024. godinu

Opština Zemun tradicionalno je raspisala javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna za 2024. godinu. Projekat će biti realizovan šesti put zaredom.

Cilj projekta, koji nailazi na odličan odziv, jeste da na kreativan način skrene pažnju na kulturne i turističke lepote Zemuna i da ih popularizuje.

Sve osobe starije od 15 godina mogu svoje tri fotografije na kojima mogu da se nađu kulturno-istorijski spomenici i verski objekti, Gradski park, industrijsko nasleđe, običaji i ljudi, ulice Zemuna, kulturni i sportski događaji, manifestacije, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnosti poslati na mejl: najlepsafotografijazemuna@gmail.com do 1. septembra.

Fotografije ne smeju biti veće od jednog megabajta.

Stručna komisija će dodeliti prve tri nagrade i od najlepših 20 izabranih radova prirediti prateću izložbu 5. novembra 2024. na Dan Zemuna.

Za dodatne informacije, svi zainteresovani mogu se javiti lično u Kancelariju za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9, kao i na telefon 011/3160-674 ili 062/ 8391-392, saopšteno je iz Opštine Zemun. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.