Naslovna » BG špijun » Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić u Čačku
Jelena Gavrilović (foto: Nebojša Babić)
Jelena Gavrilović (foto: Nebojša Babić)

Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić u Čačku

Naša glumica izuzetnog glasa, Jelena Gavrilović, održaće koncert filmske muzike – „Cinema Acoustic“ 23. februara 2024. od 20.00 u Kulturnom centru Čačak.

Ovaj koncert biće organizovan u okviru finala Prestonice kulture Srbije – Čačak 2023, projekta Čačanska Rodna. Besplatne ulaznice mogu da se preuzmu na biletarnici Kulturnog centra Čačak.

Koncert je Jelena Gavrilović posvetila legendarnoj Sonji Savić koja je rođena u Čačku, 1961. godine. Kako je Jelena izjavila, ona bi volela „da se zajedno prisetimo svih onih numera iz domaćih ali i stranih filmova na kojima smo odrastali“.

Specijalna gošća večeri je glumica Katarina Radivojević sa kojom će Jelena prvi put nastupiti uživo, a na sceni će takođe biti izuzetni muzičari: Gabor Bunford (saksofon i klarinet), Miloš Šikman (perkusije), Marko Atanacković (klavijature), Banko Banković (gitara).

Glumica Jelena Gavrilović dobila je nedavno ovacije publike na tri koncerta „Dizni 100“ (Disney100) u Beogradu. Izvela je čuvene numere iz oba dela popularnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), po čemu je poznata i van granica naše zemlje: „Sad je kraj“ (Let It Go) i „Meni neznano“ („Into the Unknown“). Ona je dala glas za srpsku verziju Elze, a Dizni studio je upravo Jelenu Gavrilović uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu. (danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.