Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Kantautor Marko Nikolić osvojio srca publike na prvom samostalnom koncertu u Beogradu
Marko Nikolić (foto: Jana Mitrović)
Marko Nikolić (foto: Jana Mitrović)

Kantautor Marko Nikolić osvojio srca publike na prvom samostalnom koncertu u Beogradu

Kantautor Marko Nikolić održao je prvi samostalni koncert u punom beogradskom klubu BitefArtCafé, koji je trajao skoro tri sata.

Osvojio je srca publike i pokazao da mu pripada mesto u samom vrhu pop scene regiona.

Svojim autentičnim izvođenjem i emotivnim tekstovima, Nikolić je uspeo da publici prenese svoju strast i energiju, prošavši kroz različite žanrove.

Koncert je otvorio divnom baladom „Dođi da te volim“, a potom je usledio hit „Čaroban dan“, kada je publika ustala na noge i tako je ostalo do kraja koncerta. Pored svojih pesama „Trebaš mi ti“, „Moja senice“, „Ne postojim bez nje“, „Moje oko najlepše“ i drugih, Nikolić je koncertni repertoar prošarao nekim od najvećih hitova legendarnih izvođača.

Marko Nikolić (foto: Jana Mitrović)
Foto: Jana Mitrović)

Uz podršku vrhunskog benda pevao je hitove Olivera Dragojevića, Gibonnija, Parnog valjka, Massima, Prljavog kazališta, Zdravka Čolića, Dejana Cukića, Bajage i drugih, na koje je publika reagovala ovacijama.

Interakcija između Marka Nikolića i publike doprinela je jedinstvenom doživljaju koncerta, stvarajući intimnu atmosferu koja je okupila ljubitelje muzike svih generacija.

Marko Nikolić (foto: Jana Mitrović)
Foto: Jana Mitrović

– Ovo je za mene nezaboravno veče! Deliti svoju muziku sa tako divnom publikom na mom prvom samostalnom koncertu je iskustvo koje ću zauvek pamtiti. Hvala svima koji ste došli da me podržite i provedete ovo veče sa mnom. Ovo je samo početak našeg zajedničkog putovanja i radujem se budućim koncertima i novim pesmama koje ću deliti sa vama – iskreno se muzičar zahvalio publici.

Marko Nikolić (foto: Jana Mitrović)
Foto: Jana Mitrović

Marko Nikolić je demonstrirao svoje muzičko umeće, autentičnost i profesionalnost, što je dodatno potvrdilo njegovu poziciju kao jednog od najperspektivnijih umetnika na muzičkoj sceni. (danubeogradu.rs / Orbis Communications)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.