Naslovna » Porodica » Deca » Novi filmovi u bioskopima: Kung fu panda 4
Novi filmovi u bioskopima: Kung fu panda 4
Novi filmovi u bioskopima: Kung fu panda 4

Novi filmovi u bioskopima: Kung fu panda 4

Na radost najmlađe publike pre svih, u bioskope stiže uzbudljiva i magična priča o najsimpatičnijem kung fu ratniku ikada, pandi Pou. „Kung fu panda 4“.

Animirana avantura premijerno će biti prikazana u subotu i nedelju, 2. i 3. marta 2024, u nekoliko beogradskih bioskopa, a od 7. marta film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.

Posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek ponovo je pozajmio glas Pou, najneverovatnijem majstoru kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije.

Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik, pozvan je da se… već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka, mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

Dakle, Pou će biti potrebna pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen, stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da heroji mogu da se nađu na najneočekivanijim mestima.

Originalni naziv filma: Kung Fu Panda 4. Premijera: 2. i 3. mart 2024. (nekoliko beogradskih bioskopa). Početak prikazivanja: 7. mart 2024. Države i godina proizvodnje: Kina, SAD / 2024. Žanr: animirani, porodični, komedija, avantura. Sinhronizacija: Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jadranka Selec, Milan Tubić, Miloš Samolov, Ognjen Drenjanin, Slobodan Ninković, Slobodan Tešić, Valentina Pavličić, Vojislav Brajović. Reditelji: Mike Mitchell, Stephanie Stine.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.