Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope
Novi filmovi u bioskopima: Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope
Novi filmovi u bioskopima: Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope

Novi filmovi u bioskopima: Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope

U domaće bioskope, 22. februara 2024, stiže animirani film zasnovan na jednom od najpopularnijih manga serijala svih vremena – „Ubica demona: Hašira obuka“.

Zahvaljujući reditelju Haruou Sotozakiju, publika u Srbiji biće u prilici da gleda Tanđira i njegove pratioce.

Film je zasnovan na serijalu manga stripova Kojoharua Gotogea objavljenom u okviru Shueisha Jump Comics-a. Serijal se sastoji od 23 tomova, a do sada je prodato više od 150 miliona primerka širom sveta, uključujući digitalne verzije, što ga čini jednim od najprodavanijih manga serijala svih vremena.

„Ubica demona: Hašira obuka“ sadrži scene iz 4. sezone „Ubice demona“, epizode ​​1 koje publika do sada nikada nije videla, i premostiće narativ između 3. i 4. sezone. Pripremite se za intenzivnu obuku Tanđira i njegovih pratilaca, dok se pripremaju za sukob sa Muzanom Kibucudžijem.

Tanđiro traži Himeđime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, nemilosrdni gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki.

„Ubica demona: Hašira obuka“ je jedna od retkih manga priča u kojoj svako može da uživa. Na neki način idealna je za početnike u manga svetu, a u njoj će uživati i okoreli fanovi japanskih stripova i filmova.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba: To the Hashira Training / Ubica demona: Hašira obuka. Početak prikazivanja: 22. februar 2024. Dužina trajanja: 104 minuta. Država i godina proizvodnje: Japan / 2024. Žanr: anime. Reditelj: Haruo Sotozaki.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.