Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam građevinarstva 2024: Od vizije do ostvarenja
Sajam građevinarstva 2024: Od vizije do ostvarenja
Sajam građevinarstva 2024: Od vizije do ostvarenja

Sajam građevinarstva 2024: Od vizije do ostvarenja

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, 48. Međunarodni sajam građevinarstva, biće održan od 22. do 25. aprila 2024.

U halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, pod sloganom „Od vizije do ostvarenja“, najvažniji događaj u građevinskoj industriji, glavni pokretač uspešnih poduhvata, inovacija i tržišta u regionu – Sajam građevinarstva SEEBBE objedinjuje znanja iz svih grana građevinske industrije i zanata, po međunarodnim standardima i na visokom nivou. Promovišući direktnu i konkternu razmenu informacija, idealno je mesto za investicione odluke.

Zemlje učesnice ove godine su Australija, Austrija, BIH, Bugarska, Hrvatska, Češka, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Italija, Crna Gora, Kina, Poljska, Azerbejdžan, Indija, Severna Makedonija, Rumunija, Slovenija, Španija, Holandija i Turska.

Ova prestižna manifestacija okuplja sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnju – arhitekte, projektante, investitore, predstavnike industrijskog i komercijalnog sektora, građevinske zanatlije, proizvođače građevinskog materijala i sl.

SEEBBE je mesto gde izlagači predstavljaju svoje proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu gradnju – spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Manifestacija omogućava izlagačima ulazak na nova tržišta, a posetiocima daje pristup aktuelnim proizvodima i rešenjima, pružajući sveobuhvatan pregled svih aspekata građevinske industrije.

Obogaćen specijalizovanim izložbama STONE-EXPO i WINDOSHOW BALKANS, sajam SEEBBE pružiće inspiraciju i konkretna rešenja najzahtevnijim idejama i arhitektonskim projektima.

  • Radno vreme: 22-24. april (10.00-19.00), 25. april (10.00-17.00)
  • Cena ulaznice: 500 dinara
  • Parking za automobile (po satu): 200 dinara.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.