Naslovna » BG svaštara » Književnost » 30. Noć knjige od 7. do 9. juna 2024.
30. Noć knjige od 7. do 9. juna 2024.
30. Noć knjige od 7. do 9. juna 2024.

30. Noć knjige od 7. do 9. juna 2024.

Omiljena manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje, jubilarna 30. Noć knjige održaće se od predstojećeg produženog vikenda, 7. do 9. juna 2024.

U knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, pripremljeni su popusti za više od 50.000 naslova, uz izbor gift programa, a tu su i pokloni.

30. Noć knjige donosi popuste do čak 40% na 60 lokacija u 33 grada u Srbiji i regionu.

Popusti na Lagunina izdanja:

  • za kupovinu jedne knjige 25%,
  • za dve knjige 30%,
  • za tri knjige 35%,
  • za četiri ili više knjiga 40%.

Isti popusti važiće i za knjige Delfi izdavaštva i mogu se kombinovati sa Laguninim naslovima.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od 20%. Isti popust od 20% važiće na društvene igre u izdanju Lagune i igre odabranih izdavača.

Multimedijalni sadržaji, CD i vinil izdanja odabranih dobavljača, odabrane društvene igre u knjižarama u Knez Mihailovoj 48, u SKC-u, TC Beo Shopping Center i TC Galerija biće sniženi 10%, a popust će važiti i na sajtu delfi.rs.

Za Noć knjige nema granica: poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu. Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Srbije.

Za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i BiH važiće povlašćena cena isporuke DHL-om. Za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine isporuka će se obračunavati prema važećem povlašćenom cenovniku za pouzeća, dok će za porudžbine plaćene karticama važiti specijalna cena dostave kurirskom službom DHL. Povlašćena cena isporuke DHL-om važiće i za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.