Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » CineKviz: Održan prvi beogradski kviz na otvorenom na terasi bioskopa CineStar
CineStar Ada Mall: CineKviz (foto: Marija Ristić)
CineStar Ada Mall: CineKviz (foto: Marija Ristić)

CineKviz: Održan prvi beogradski kviz na otvorenom na terasi bioskopa CineStar

„CineKviz“, održan je u petak, 31. maja 2024, pod otvorenim nebom u Beogradu, na „rooftopu“ bioskopa CineStar (Tržni centar Ada Mall).

Prijavljeni timovi pokazali su kako se pravi odlična atmosfera uz sjajno znanje, zajedno sa najpopularnijim „filmskim zvezdama“ koje su sedele pored njih.

Kvizovi su sve popularniji oblik zabave širom sveta, prikazani u mnogim serijama i filmovima, gde učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje nagrade, ali pre svega mogu dobro da se zabave sa prijateljima.

CineStar Ada Mall: CineKviz (foto: Marija Ristić)
Foto: Marija Ristić

„CineKviz“ večeri se održavaju petkom od 20.00, a naredni susreti su 14. juna i 12. jula. Rezervacija mesta moguća je na broj telefona: +381 64 1260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice.

Pored kvizova, nastavljaju se „Letnji Vibe“ događaji na terasi bioskopa CineStar: Salsa večeri i Movies & Bar.

„Salsa večeri“ zakazane su za sledeće datume: 8, 15, 22. i 29. jun, 6, 13, 20. i 27. jul, od 20.00 do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 400 dinara, u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru. Posetioci bioskopa, koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče.

CineStar Ada Mall: CineKviz (foto: Marija Ristić)
Foto: Marija Ristić

„Movies & Bar“ ugođaj posetiocima omogućava playlistu inspirisanu muzikom iz 2000-ih, a uživanje u vinu i bioskopu moguće je: 7, 14. i 28. juna, 5, 19. i 26. jula u zanimljivom spoju filmova i pića.

Kompletan program „Letnjeg vajba“ nalazi se na ovom linku.
(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.