Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert grupe Parni valjak – prvi put u MTS dvorani
Parni valjak (foto Matej Grgić)
Parni valjak (foto Matej Grgić)

Koncert grupe Parni valjak – prvi put u MTS dvorani

Jedan od najvećih rok bendova na ovim prostorima, Parni valjak, sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 9. novembra 2024. u kultnoj MTS dvorani.

Nakon što su prošle godine obradovali Beograđane svirkom u BitefArtCafe-u, a pre toga i pojavljivanjem na Arsenal Festu u Kragujevcu, članovi benda poručuju „da se raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor MTS dvorane“.

Parni Valjak je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar. Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama benda, a publika je ovu priču podržala kroz brojne prošlogodišnje koncerte.

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi, među kojima su: „Stranica dnevnika“, „Jesen u meni“, „Dođi“, „Ugasi me“, „Godine prolaze“; „Moja je pjesma“, „Sve još miriše na nju“, „Zastave“ i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu, pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi „Kad padne mrak“ i „Moja glava, moja pravila“.

Karte mogu da se kupe preko mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.