Naslovna » Porodica » Deca » Međunarodni dečji fudbalski festival – Dragan Mance kup 2024
Međunarodni dečji fudbalski festival - Dragan Mance kup 2024 (detalj sa plakata)
Međunarodni dečji fudbalski festival - Dragan Mance kup 2024 (detalj sa plakata)

Međunarodni dečji fudbalski festival – Dragan Mance kup 2024

Na terenima Sportskog centra „Partizan – Teleoptik“ u Zemunu, od 14. do 16. juna 2024, biće održan Međunarodni dečji fudbalski festival – Dragan Mance kup.

Kao znak sećanja na jedinstvenog Dragana Mancea, čiji se mladi život ugasio u teškoj saobraćajnoj nesreći pre 39 godina, festival već duže vreme slovi za jedan od najomiljenijih u Evropi. I ove godine okupiće čak 272 ekipe dečaka od osam do 12 godina, kao i 16 timova devojčica.

Kako kaže jedan od organizatora, brat legende Goran Mance, prijavili su se timovi sa četiri kontinenta, doći će buduće fudbalske zvezde iz Kine, Dubaija, Australije, Kazahstana, Moldavije, celog regiona, a praznik fudbala podržali su brojni brendovi i domaći sponzori.

Dragan Mance kup održaće se pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, a u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.