Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » MTS dvorana: Pink Floyd Tribute Show posle dve godine ponovo pred Beograđanima
MTS dvorana: Pink Floyd Tribute Show (detalj sa plakata)
MTS dvorana: Pink Floyd Tribute Show (detalj sa plakata)

MTS dvorana: Pink Floyd Tribute Show posle dve godine ponovo pred Beograđanima

Najveći evropski PINK FLOYD Tribute Band ponovo će biti pred beogradskom publikom, 2. oktobra 2024, u MTS dvorani, posle tačno dve godine.

Ovo će im biti prvi nastup u kultnoj dvorani. Biće to doslovno „audio i vizuelni praznik“ za fanove kultnog i neprevaziđenog engleskog benda Pink Floyd, a publika će u okviru ovog specifičnog projekta proputovati kroz sve faze razvoja i uspona čuvenog sastava.

Prava muzička revolucija koju su još davnih dana u muzičku orbitu doneli Dejvid Gilmor, Rodžer Voters, Sid Baret, Ričard Rajt i Nik Mejson, biće oživljena na koncertu koji je kombinacija progresivnog, psihodeličnog i simfonijskog roka.

Nezaboravne su pesme kultne britanske grupe, poput „Hey You“, „Wish You Were Here“, „Time“, „Learning to Fly“, „Shine On You Crazy Diamond“, „Another Brick In The Wall“ i mmoge druge, a pred Beograđane doneće ih moćna ekipa u svom maniru, vodeći se u potpunosti i vizuelnim identitetom koji prati, po običaju, sve ove numere.

Za to će biti zaslužan tim od devet vrhunskih muzičara, kao i dizajner svetla Dino Petrina, Johnny Grudić, producent, inženjer zvuka i muzički direktor projekta.

Karte su u prodaju na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.