Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Nova pesma Lene Kovačević, CIAO AMORE, na radio stanicama u svim zemljama bivše Jugoslavije

Nova pesma Lene Kovačević, CIAO AMORE, na radio stanicama u svim zemljama bivše Jugoslavije

Čuveni muzički dvojac, Darko Dimitrov i Lena Kovačević, obradovao je publiku fantastičnom letnjom pesmom CIAO AMORE.

Autor muzike, aranžmana i produkcije je Darko Dimitrov, dok je autorka teksta Maja Radivojević, sa kojom je Lena i ranije sarađivala. CIAO AMORE kombinuje srpski jezik i fraze na italijanskom jeziku inspirisane Leninim pojavljivanjima prethodnih meseci na italijanskim portalima (Freeskipper i drugi).

Pesma CIAO AMORE asocira na ritam leta, osećaj blizine morske obale uz posebno uklopljen zvuk trube i prizvuk italijanske razigranosti.

Ovaj tandem, iza koga sad već stoji niz hitova: Cafe, Leto je, Dubine, Hir, Zovi me Lena i mnoge druge pesme koje su ostavile snažan utisak na publiku širom regiona ali doneli Leni i priznanje van granica Balkana, ovog puta donosi pravu letnju poslasticu, u opijajućem duhu i sa pevač̣kom i sviračkom melodijom.

Pesma se nalazi na Leninom YouTube kanalu dok je premijerno objavljena na radiju u svih šest zemalja bivše Jugoslavije: Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Makedoniji. (danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.