Naslovna » Izlasci » Sport » Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju – Kovilovo 2024
Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju (foto: Pixabay)
Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju (foto: Pixabay)

Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju – Kovilovo 2024

Od 21. do 23. juna 2024, na terenima Sportskog centra Kovilovo, održaće se Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju.

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Po prvi put na novom terenu napravljenom po najvišim svetskim standardima, ovo takmičenje okupiće najbolje jahače iz naše zemlje, perspektivne mlade jahače, talentovanu decu, kao i goste iz inostranstva.

U petak, 21. juna od 17.30, održaće se utakmice prvenstva u dresurnom jahanju u organizaciji Konjičkog saveza Beograda i program će se nastaviti u subotu i nedelju od 8.00 do 19.45 sa pauzama od 14.00 do 16.00, zbog najavljenog toplog vremena, finalem u dresurnom jahanju, preko utakmica za sve starosne kategorije u preponskom jahanju.

U tri dana takmičenja održaće se čak 20 utakmica prvenstva Beograda i proglašeni najbolji jahači i jahačice Beograda u kategorijama dece, juniora, mladih jahača, žena i seniora.

Turnir će imati i revijalne utakmice u kojima su dobrodošli svi početnici ili mladi konji, a najbolje jahače očekuju brojne trofejne nagrade.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Ovo je jedinstvena prilika da prisustvujete takmičenju u dresurnom i preponskom jahanju i da se upoznate sa sportom koji donosi lepotu, snagu, eleganciju, rizik, hrabrost i pre svega veliku veštinu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.