Naslovna » Porodica » Deca » Bajka PEPELJUGA u MTS dvorani
Bajka PEPELJUGA u MTS dvorani
Bajka PEPELJUGA u MTS dvorani

Bajka PEPELJUGA u MTS dvorani

Porodični spektakl, bajka „Pepeljuga“, u do sada neviđenom ruhu, biće izvedena 6. oktobra 2024. u popodnevnom terminu od 12.00 u MTS dvorani.

Reč je o muzičkoj bajci sa animacijama na pesku, koju prati Simfonijski orkestar iz Rusije i koja do sada nije izvedena u Beogradu. Kupovina karata je moguća na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane.

„Pepeljuga“ uz animacije na pesku, naratora i simfonijski orkestar koji će svirati muziku iz istoimenog baleta Sergeja Prokofjeva, približiće publici čuvenu bajku na jedan potpuno drugačiji način. Simfonijskim orkestrom diriguje maestro Aleksej Čižik iz Sankt Peterburga, dok je umetnica na pesku Julija Labutina.

Roditeljima i deci preostaje da se prepuste ovom zanimljivom sadržaju i da vide da li je Pepeljugina cipelica pronađena i šta je princ uradio posle ponoći?

Naravno, epilog bajke svi znaju, te će publika i ruski umetnici „zajedno“ uspeti da pobede Pepeljuginu maćehu i njene dve zle sestre. Pepeljuga će postati omiljena kraljica u kraljevstvu i biće srećna do kraja života. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.