Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi letnji hit Marka Nikolića PONOVO
Marko Nikolić (foto: Dubravka Strejček Knežević)
Marko Nikolić (foto: Dubravka Strejček Knežević)

Novi letnji hit Marka Nikolića PONOVO

Kantautor Marko Nikolić, poznat po emotivnim ljubavnim pesmama koje osvajaju na prvo slušanje, objavio je novu pesmu (i spot) „Ponovo“.

Pesma je vesela, ritmična i nosi poruku nade i ponovnog otkrivanja sreće, što nam je svima potrebno.

„Srećan sam da mogu da vam predstavim još jednu pesmu sa novog albuma, koji će izaći na jesen. Odlučio sam da baš ovu pesmu predstavim publici, jer verujem da muzika ima moć da nas poveže i podseti na lepe trenutke, pa se nadam da će ‘Ponovo’ upravo to i učiniti. Ritam pesme je pogodan za period koji je pred nama, kada smo uglavnom opušteni i uživamo u letnjim danima. Takođe, nadam se da će se mnogi prepoznati u pesmi ‘Ponovo’ i da će uživati u njoj, kao što uživam i ja dok je pevam“, poručio je Marko Nikolić.

Iako je Marko kompletan autor većine pesama koje je do sada objavio, najnoviju pesmu potpisuje Slavko Milovanović, a Marko je uradio aranžman. Spot je režirao Milan Mihajlović, a osim Markovog benda koji čine vrhunski muzičari i prateći glasovi, pesmu je obogatio i White Quartet čeliste Martina Kutnara.

Marko Nikolić je tokom svoje više od 20 godina duge karijere sarađivao sa mnogim poznatim muzičarima i producentima, a tako će biti i tokom rada na novom albumu koji će objaviti na jesen. Album će biti masterizovan u čuvenom Abbey Road studiju u Londonu, a za mastering će biti zadužen Alex Wharton, koji sarađuje sa bendovima The Rolling Stones i Coldplay, sa Polom Makartnijem i drugim svetskim zvezdama. (danubeogradu.rs / Orbis Communications)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.