Naslovna » Izlasci » Film » Snima se drugi deo filma „Montevideo, Bog te video“

Snima se drugi deo filma „Montevideo, Bog te video“

Ekipa drugog dela filma „Montevideo, Bog te video“ posle završenog snimanja na Tenerifima, ovih dana će nastaviti snimanje u Beogradu i Barandi. Pored standardne glumačke postavke iz prvog filma, u drugom delu se pojavljuju i novi glumci. Film se radi u produkciji kuće „Intermedia Network“, a režija je ponovo poverena Draganu Bjelogrliću.

Naš slavni glumac Dragan Nikolić u drugom delu filma „Montevideo, Bog te video“ glumi ulogu legendarnog predsednika FIFE Žila Rimea, koji je bio inicijator osnivanja Prvog FIFA svetskog prvenstva u fudbalu koje je održano 1930. godine u Montevideu. Poznati glumac Branko Đurić Đuro tumači ulogu čoveka sa naših prostora koji živi u Montevideu i radi u hotelu u kom su smešteni naši reprezentativci tokom Svetskog prvenstva.

Na Tenerifama su tokom snimanja filma bili angažovani lokalni španski glumaci koji su u sporednim ulogama kao i veliki broj statista. Trenutno veoma tražena španska glumica Carla Sanchez tumači ulogu lokalne lepotice, a tu su i Didier Rusell, Elena Martinez, Francisco Vera, Jennifer Martin i drugi.

Jedan deo drugog filma „Montevideo, Bog te video“ prošle godine sniman je na konstruisanom brodu u Barandi. Tada su se snimale scene prekookeanskog putovanja jugoslovenske reprezentacije do Montevidea. Među putnicima broda je i bogati Amerikanac grčkog porekla koga tumači priznati grčki glumac Efstratios Tzortzoglou, a u jednoj od uloga je i naša poznata manekenka Nataša Vojnović.

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković(Aleksandar Tirnanić Tirke), Petar Strugar (Blagoje Moša Marjanović), Viktor Savić (Milutin Ivković Milutinac), Andrija Kuzmanović (Milovan Jakšić), Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić. Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka. Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov. (DuB)

 

loading...

Jedan komentar

  1. pa moze li ovaj drugi deo montevidea da se gleda negde

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.