Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatni fitnes treninzi do kraja avgusta

Besplatni fitnes treninzi do kraja avgusta

Besplatni fitnes treninzi namenjeni svim starosnim grupama održavaće se do kraja avgusta na više lokacija u gradu, saopšteno je iz Kancelarije za mlade grada Beograda, koja na taj način nastavlja da podstiče duh mladosti u svim građanima Beograda.

Treninzi će biti organizovani u parku kod Slavije, na Adi Ciganliji, SC „Olimp“ i na Košutnjaku.

Do sada je na četrdeset održanih treninga učestvovalo oko 400 građana koji su iskoristili idealnu priliku da istovremeno vode računa o svom telu i druže se sa sugrađanima. Treninzi na otvorenom u grupama su trend svuda u svetu i to nije bez razloga. Profesionalni instruktorski par vodi trening na bini uz muziku, dok učesnici ponavljaju njihove pokrete, a pravljenje grešaka i ispadanje iz ritma je dozvoljeno i zabavno.

Treninzi će se održavati u trajanju od po sat i po vremena u sledećim terminima: Park kod Slavije („Mitićeva rupa“)- svakog dana u 19.00, Ada Ciganlija (preko puta parkinga, u nivou vodoskoka, na početku „stare“ strane) – svakog dana u 18.00, SC „Olimp“ (na početku trim-staze), sredom, petkom i nedeljom u 9.00, Košutnjak (kod otvorenog košarkaškog terena) – utorkom, četvrtkom i subotom u 9.00. (Beoinfo)