Naslovna » BG servis » Pratite opštinu Novi Beograd i na Facebook stranici

Pratite opštinu Novi Beograd i na Facebook stranici

Opština Novi Beograd je u cilju poboljšanja komunikacije sa građanima otvorila i zvaničnu Facebook stranicu na kojoj će građani moći da se informišu o svim aktuelnostima i da daju sve vrste predloga i sugestija.

Facebook je medij koji poslednjih godina doživljava izuzetnu ekspanziju u Srbiji i svetu i procena je da samo u našoj zemlji postoji više od dva miliona aktivnih korisnika. Svi oni će preko zvanične Facebook stranice opštine Novi Beograd moći da se redovno informišu o aktivnostima opštine, ali i da daju svoje predloge za unapređenje kvaliteta života na Novom Beogradu.Opština Novi Beograd

Za sada građani na stranici mogu da pogledaju fotografije sa šetnje preko novog mosta preko Ade koje je načinio zvanični fotograf opštine Novi Beograd kao i da se upoznaju sa trenutno najaktuelnijim opštinskim projektima. U narednom periodu će biti postavljeni i novi sadržaji, pre svega multimedijalnog karaktera koji je i primeren novom mediju.

Zvaničnu stranicu opštine Novi Beograd možete posetiti na adresi www.facebook.com/opstinanbgd. (NBg info)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.