Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Sade u Areni 30. oktobra!

Sade u Areni 30. oktobra!

Soul i r’n’b pevačica Sade nastupiće 30. oktobra u Beogradskoj areni!

Organizatori koncerta Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd, najavljuju nastavak njene svetske turneje kojom promoviše poslednji studijski album „Soldier of Love“. Pored Srbije, gostovaće i u Nemačkoj, Švajcarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tokom kojih Sade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od svima poznate pesme „Smooth Operator“ preko bluz balade „Jezebel“, pa do najnovijih pesama. Izdvojivši se po jedinstvenom zvuku, Sade je doživela fenomenalan uspeh na međunarodnoj sceni tokom dvadeset sedam godina karijere. Osim u fantastičnim vokalnim mogućnostima publika na njenim nastupima uživa i u izuzetnim vizuelnim efektima Sofi Miler.

U maju ove godine Sade je objavila album „The Ultimate Collection“ koji sadrži njene najpoznatije hitove, kao i tri do sada neobjavljene pesme. Na albumu se nalazi 29 klasičnih kompozicija uključujući „The Moon and The Sky“ remiks sa Džej Zijem, a samo mesec dana posle objavljivanja album je dostigao dvostuko platinast tiraž. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade i njen bend osvojili su četiri Grammy nagrade.

Karte su u prodaji od 31. avgusta po cenama od 3.500, 3.900, 4.500, 4.900, 5.500, 5.900 i 6.900 dinara na prodajnim mestima u Areni, Bilet centru Beograda, Eventimu, „Ušće“ SC, Gigs Tix i u knjižarama Delfi i Vulkan.  (DuB)

7 komentari

  1. predivno

  2. lepo,lepo,lepo…..

  3. Jedva cekam!

  4. napokoooon!