Naslovna » Izlasci » Sport » Treći Partizanov kamp na Kalemegdanu

Treći Partizanov kamp na Kalemegdanu

Od 26. do 28. avgusta, KK Partizan mt:s organizovaće treći besplatni košarkaški kamp za dečake od sedam do jedanaest godina na otvorenim terenima na Kalemegdanu.

 Jednosatni trenizi zakazani su svakog dana od 18.00, a prijavljivanje je moguće pola sata pre početka svakog treninga. Sa dečacima će raditi treneri selekcija Partizana u saradnji sa trenerima škola košarke. Rad će biti organizovan po starosnim grupama i prilagođen svim pomenutim uzrastima. Za prisustvo na ovom Kampu potrebna je dobra volja dečaka za druženje i trening, a najkvaliteniji treneri pobrinuće se da im se košarka približi na najlepši način.

Pored obuke i igre biće organizovana i brojna takmičenja i u skladu sa tim najuspešniji će biti nagrađeni poklonima kluba. U organizaciju Kampa, kao i prethodnih godina, uključeni su i igrači prvog tima, koji će se potruditi da na najbolji način približe vrhunski profesionalni sport mališanima koje interesuje „kraljica igara“. Cilj je promocija košarke i uključivanje što većeg broja dece u sportske aktivnosti. Partizan će posle završetka kampa svu zainteresovanu decu rasporediti po školama košarke koje već godinama postoje u različitim delovima Beograda. Informacije: 011/3690-672. (DuB)

2 komentari

  1. Bilo je super!

  2. bravo majstore ,samo napred pa ces napredoivati kao i svi majstori!