Naslovna » Porodica » Deca » Počeo jesenji upis u Studio Centar

Počeo jesenji upis u Studio Centar

„Studio“ – Centar za kulturnu edukaciju (Timočka 9, Crveni krst) raspisao je konkurs za upis novih polaznika.

Od ove jeseni u ponudi je, pored pozorišnog studija (uzrast od sedam do 18 godina), horski studio (12-18 godina), kreativna radionica (6-12 godina), studio dizajna (13-17 godina), gitare (11-17 godina) i studio klavira i klavijatura (11-17 godina). Prijave za sve audicije, kao i za upis u grupe za koje se ne polaže audicija vrše se putem telefona (2416-698), e-maila (studiocentar@gmail.com), sajta studiocentar.com ili lično u prostorijama Studio Centra id 12.00 do 18.00.

„Studio“ je osnovan 2006. sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje.

Program rada zasniva se na vežbama i zadacima koji podstiču dečiju maštu, omogućavaju kreativno razmišljanje i izražavanje i razvijaju radne navike kod svakog polaznika. U prvih pet godina rada Studio Centar je stekao veliki broj polaznika i zajedno sa njima realizovao jedanaest pozorišnih predstava od kojih su najpoznatije „Mi deca sa stanice Zoo“, „21-12-2012“ i „Tajni dnevnik Adrijana Mola“. (DuB)