Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Promocija novog albuma benda Threesome

Promocija novog albuma benda Threesome

U nedelju, 25. septembra od 21.00, na splavu 20/44 (Savski kej bb) biće održana koncertna promocija albuma benda Threesome.

Prvi album „Adriatica“ surf punk trio predstaviće, posle nastupa na Exitu, Demo festu u Banja Luci i po Jadranskom primorju, i u srpskoj prestonici. Bend je ostvario saradnju sa američkom izdavačkom kućom „Double Crown Records“, koja će objaviti album u CD i iTunes formatu, a biće dostupan širom sveta. Krajem oktobra, 200 primeraka albuma na CD-u očekuju se i u Srbiji. Numere su snimljene u zagrebačkom studiju „Kramasonik“.

Ulaz na splav je slobodan, a promotivna cena 12“ LP-a je 1.200 dinara. (DuB)

[box_dark]Threesome je surf punk trio oformljen 2010 godine. Posle prva dva nastupa u klubovima, Uroš, Jovana i Petar, dobili su poziv da nastupe na Mikser festivalu. Snimili su prvi EP za „SuperSizeShe“, beogradski indie label. Usledile su dobre recenzije u regionu i Americi. Ušli su u uži izbor od 400 bendova na banjalučkom Demo Festu, a onda i pobedili. Nastupali su širom Srbije, Slovenije i Austrije, a početkom 2011. muzički portal „Popboks“ proglasio ih je najboljim novim bendom.[/box_dark]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.