Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Global Party – najluksuznija zabava u Beogradu

The Global Party – najluksuznija zabava u Beogradu

Na splavu „Sindikat“ (Brodarska bb), 15. septembra, biće održan The Global Party po prvi put u Srbiji.

Događaj je inspirisan likom Žila Verna, Fileasom Fogom, glavnim akterom romana „Put oko sveta za 80 dana“. U tom duhu, The Global Party se održava u osamdeset zemalja, istog dana, a sada prvi put i u Beogradu, a okuplja najeminentnije zvanice iz javnog, kulturnog i političkog života iz celog sveta.

Svaka zvanica dobija luksuznu pozivnicu u zvaničnoj vrednosti od 3,000 funti. Pozivnica  sadrži „ključ“ Key 2 Luxury, izrađen od čistog srebra, koji je ujedno i ulaznica za ovaj party. Ovaj ključ svakoj zvanici pruža pristup najelitnijoj VIP bazi u celom svetu i doživotne ekskluzivne privilegije. Beogradom će narednih dana kružiti limuzina koja će svakom gostu lično uručiti ovu pozivnicu u ime The Global Partyja i Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD).

Crvenim tepihom ka splavu „Sindikat“ prošetaće najuticajnije i najpoznatije ličnosti u Beogradu, sa šampanjcem i u ekskluzivnim toaletama. Prihod od zabave odlazi u humanitarni fond.

Key 2 LuxuryMisija Fonda „Ana i Vlade Divac“ je da pomogne izbeglim, interno raseljenim i nezbrinutim licima da ostvare svoje pravo na dom, steknu finansijsku sigurnost i povrate pristojan i dostojanstven život koji zaslužuju. Fond je do sada obezbedio stambeno rešenje za više od 250 porodica izbeglih i raseljenih lica iz kolektivnih centara u Srbiji.

Povodom zabave, Vlade Divac je izjavio: „Veliko mi je zadovoljstvo što je Fond „Ana i Vlade Divac“ oficijalni partner „Globala“ koji se ove godine održava i u našoj zemlji. Nadam se da ćemo se lepo provesti i da ćemo kroz ovako lepu manifestaciju pomoći porodicama kojima je pomoć neophodna“. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.