Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Brucošijade za studente Beogradskog univerziteta
DJ party (freedigitalphotos.net)
DJ party (freedigitalphotos.net)

Brucošijade za studente Beogradskog univerziteta

U sledeća tri petka – 4, 11. i 18. novembra, SKC Novi Beograd (Bulevar Zorana Đinđića 152a) organizovaće tri velike brucošijade za sve studente Beogradskog univerziteta.

Svi fakulteti i više škole podeljene su u tri grupe, tako da će na jednoj brucošijadi biti spojeno po desetak fakulteta. Prva žurka namenjena je studentima Ekonomskog, Mašinskog, Poljoprivrednog, Arhitektonskog, Stomatološkog fakulteta, zatim, FPN, FMU, Više turističke i Više mašinske škole.

Druga Brucošijada je za studente Medicinskog, Elektrotehničkog, Filološkog, Farmaceutskog, Prirodno-matematičkog, Šumarskog, Filozofskog, Geografskog fakulteta, kao i za studente FLU, FON i Više politehničke škole.

Poslednja brucošijada, 18. novembra, predviđena je za akademce Građevinskog, Tehnološko-metalurškog, Pravnog, Veterinarskog, Saobraćajnog, Učiteljskog, Rudarsko-geološkog, kao i za studente FDU, Više poslovne i Viša elektrotehničke škole.

Brucošijade su otvorene za sve studente, a za studente prve godine tj. brucoše koji dođu do 23.00 ulaz će uz indeks biti besplatan. Posle toga cena ulaznice će biti 200 dinara za sve.

Muzički DJ program biće prilagođen različitim ukusima i biće prožet stranim hitovima pop, rock, dance i house produkcije, preko velikih hitova osamdesetih i devedesetih godina do nezaobilaznih pesama domaće pop i rock muzike. Žurke će trajati od 22.00 pa sve do 4 sata ujutro. Uz niske cene pića, odličnu muziku i prijatan ambijent velike sale, organizatori iz SKC Novi Beograd očekuju da će ove brucošijade „ostati u dugom sećanju svima koji dođu“. (dubilustracija: Idea go / FreeDigitalPhotos.net)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.