Naslovna » Izlasci » Film » Besmrtnici
Besmrtnici
Besmrtnici

Besmrtnici

Film „Besmrtnici“ (Immortals) premijerno će biti prikazan 16. novembra od 20.30 u Sava centru (Milentija Popovića 9), a u bioskopima će biti od 17. novembra.

Priča epskih razmera o izdaji, osveti i sudbini takođe je i spektakularna 3D avantura. Kada kralj opsednut time da bude najmoćniji na svetu, sravni sa zemljom drevnu Grčku u potrazi za legendarnim oružjem, herojski mladi seljanin usprotiviće mu se u ovoj uzbudljivoj misiji.

Brutalni i krvoločni kralj Hiperion i njegova ubistvena vojska iz Herakliona divljaju po Grčkoj u potrazi za davno izgubljenim Epirskim lukom. S tim nepobedivim lukom, kralj će moći da zbaci s vlasti bogove sa Olimpa i da postane neprikosnoveni gospodar sveta. Nemilosrdno efikasni, Hiperion i njegove legije uništavaju sve pred sobom i izgleda da ništa ne može da zaustavi zlu kraljevu misiju.

Dok selo za selom biva zbrisano s lica zemlje, kamenorezac po imenu Tezej svečano će obećati da će osveti smrt svoje majke koja je umrla u jednom od Hiperionovih napada. Kad Tezej upozna Sibelinsku proročicu, Fedru, njene uznemirujuće vizije o budućnosti ovog mladića ubediće je da je on ključna osoba koja može da zaustavi ovo uništenje. Uz njenu pomoć, Tezej će okupiti manju grupu sledbenika i prihvatiće svoju sudbinu u poslednjoj bici za budućnost ljudskog roda.

U akcionoj fantastici reditelja Tarsema Singa („Ćelija“, „The Fall“) i producenata Đanija Nunarija („300“), Marka Kentona („300“) i Rajana Kavana („Borac“) uloge tumače: Miki Rork, Henri Kavil, Stiven Dorf, Luk Evans, Džon Hart, Frida Pinto, Džozef Morgan.

Cena ulaznice: 400 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar