Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Easy Tiger – Festival moderne elektronske muzike

Easy Tiger – Festival moderne elektronske muzike

U okviru B-linka, Festivala novih komunikacija, u subotu, 19. novembra od 22.00, biće održan Easy Tiger – Festival moderne elektronske muzike u Domu omladine Beograda (Makedonska 22). Ulaz je besplatan uz flajer-pozivnicu.

Festival se bavi modernim elektronskim zvukom koji kojim se već duži niz godina bave i tvorci festivala – Body and Soul crew. Na čelu sa Markom Nastićem, tu su i Dejan Milicević kao i Marko Milosavljević, tim koji kako u Beogradu, zemlji, po celom regionu, tako i širom Evrope vrlo uspešno promoviše svoj muzički pravac i osobeni stil. Posle brojnih uspešnih nastupa ove godine Nastića i ekipe, posetioci iz Beograda, a i šire, imaće priliku da na jednom mestu čuju dvadesetak izvođača na tri različita stejdža sa brižljivo sastavljenim line up-om.

Prostor renoviranog Doma omladine Beograda je izabran jer predstavlja idealan spoj odlične infrastrukture, akustike i idealnog kapaciteta potrebnog za održavanje događaja ovakvog formata. Na samom festivalu će nastupiti važna imena svetske elektronske scena kao i važna imena iz regiona, zajedno sa domaćom „A-team“ DJ podrškom. (danubeogradu.rs)

PROGRAM

EASY TIGER ROOMVelika sala DOB
Dušan Kačarević, Marko Milosavljević, Dandy Jack Live, Steve Rachmad, Marko Nastić i Dejan Milićević (back2back set).

BODY N SOUL ROOM Sala Amerikana
GroovyMan, Kobaya, Aneuria, Kay Kay, Ray Okpara, Sound Diffusion

FEMALE GRAVITATION ROOMMali klub DOB
Maja Uzelac, Tijana T, Shinedoe, Kristina Lalić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.