Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Električni orgazam u Domu omladine

Električni orgazam u Domu omladine

U petak, 9. decembra od 21.00, u Domu omladine Beograda (Makedonska 22) biće održan koncert Električnog orgazma.

U velikoj sali nastupiće jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih srpskih rok sastava i promovisati novi album „To što vidiš to i jeste“. Album predstavlja novo poglavlje u razvoju benda, kroz naglašeno okretanje ka melodijskim linijama i povratak klavijaturiste Ljube Đukića, jednog od osnivača grupe. Album je dobio sve pohvale kritike i predstavlja jedan od najprodavanijih u istoriji Električnog orgazma, koja traje više od 30 godina.

Osim koncerata, Električni orgazam u saradnji sa kućom „Dallas Records“ uskoro priprema i novo, duplo, vinilno izdanje sa neobjavljenom bonus pesmom, kao i dupli multimedijalni CD (delux edition) koji sadrži četiri snimljena spota za pesme „Nemaš nikom ništa da daš“, „Mister Ministar“, „Ti to možeš“ i „Bliži Suncu“ i nekoliko do sada ne objavljenih „živih“ snimaka, kao i potpuno novu pesmu „Sedam dana (je nekad dovoljno)“, kao i single-edit verzije prvih pet singlova sa albuma „To što vidiš to i jeste“. Oba izdanja će se naći u prodaji posle Nove godine.

Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 850 dinara.

Električni orgazam će nastupiti i 25. novembra u Inđiji, 26. novembar u Požarevcu, 1. decembra u Kragujevcu (Dom omladine), 2. decembra u Jagodini, 2. i 3. februara 2012. u Nišu… (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Stvarno veliki nos!!!!!!