Naslovna » Porodica » Deca » Najpopularnije dečje igre u Delta Cityju

Najpopularnije dečje igre u Delta Cityju

Velika radionica u igranju najpopularnijih dečjih društvenih igara, biće otvorena od ponedeljka 21. do petka 25. novembra, u šoping molu Delta City.

Svi zainteresovani mališani, moći će da uživaju u igranju igara kao što su Bakugan, Basic Science, Vectron Wave, Moon Dough, Tech Deck i Zoobles.

Bakugan je kompleksna igra sa Bakugan kuglicama, metalnim kartama i kartama mogućnosti. Svaki Bakugan ima svoje G poene, svaka metalna karta donosi jos određen broj poena, a svaka karta mogućnosti može da uveća broj poena, umanji protivnikove poene ili okrene igru tako da Bakugan borac sa najmanjim brojem poena, pobeđuje u borbi. Biće predstavljena i nova igra – Basic Science, sastavljena od edukativnih setova, uz pomoć kojih se, kroz zabavu, uz naučne eksperimente i sastavljanje modela, deca upoznaju sa osnovama nauke.

Najmlađim posetiocima šoping mola biće omogućeno i da se igraju sa Vectron Waveom, osmišljenim da samostalno lebdi u vazduhu uz pomoć propelera, kao i Moon Dough – čarobnom i kreativnom penom, veoma lagane strukture. S njom i najnežnije dečje ruke stvaraju čudesne kreacije. Na raspolaganju za igru biće i Tech Deck, mini skejtbord, kao i Zoobles, bićima koja žive u cvetovima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.