Naslovna » Arhive po tagovima: igre

Arhive po tagovima: igre

Izbor za Monopol figurice u Delta City-ju

Izbor za Monopol figurice u Delta City-ju

Posle glasanja za izbor Monopol lokacija, Delta City poziva ljubitelje malih, bezopasnih „ratova“ oko nekretnina da učestvuju u sledećoj etapi izgradnje jedne od najpopularnijih društvenih igara ikada osmišljenih.

Pročitaj više »

Drugi ZTE Rubik Serbian Open turnir u Delta City-ju

Takmičenje u sklapanju Rubikove kocke, ZTE Rubik Serbian Open turnir, biće organizovano po drugi put u Srbiji, 23. i 24. marta, u šoping-molu Delta City. Turnir je zvanično WCA (World Cube Association) takmičenje i biće održan u skladu sa svim zvaničnim pravilima WCA.

Pročitaj više »

Super igra od sad i u Srbiji

Super igra

Jedna od najpopularnijih igara na svetu, Super igra, poznata pod imenima skrebl, lexico ili, prosto, ukrštene reči, sada može da se kupi i u Srbiji, u verziji na ćirilici i latinici.

Pročitaj više »

Vratimo najlepše igre deci

Članovi plesnog studija RIS, Salsa Primere i Udruženja klikeraša Srbije Troperac, okupljaće se u Tašmajdanskom parku i učiti ili podsećati decu na stare dobre igre, tokom avgusta – sredom od 18.00 do 20.00 i subotom od 17.00 do 19.00. Pre desetak godina, dečije igre su izgledale potpuno drugačije. Bilo je potrebno imati nekoliko šarenih klikera, kredu, mladu granu drveta ili …

Pročitaj više »

Najpopularnije dečje igre u Delta Cityju

Velika radionica u igranju najpopularnijih dečjih društvenih igara, biće otvorena od ponedeljka 21. do petka 25. novembra, u šoping molu Delta City. Svi zainteresovani mališani, moći će da uživaju u igranju igara kao što su Bakugan, Basic Science, Vectron Wave, Moon Dough, Tech Deck i Zoobles. Bakugan je kompleksna igra sa Bakugan kuglicama, metalnim kartama i kartama mogućnosti. Svaki Bakugan …

Pročitaj više »