Naslovna » BG špijun » Novosadski Koncert godine 2011

Novosadski Koncert godine 2011

Koncert godine 2011 biće održan 10. decembra od 17.00 u SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu.

Bendovi koji će nastupiti ove godine su: Partibrejkers, Goblini, Ritam nereda, Sunshine, Eyesburn, Deca loših muzičara, Love Hunters, Dža ili bu, Zbogom Brus Li, Lude Krawe, Hype. Pored nabrojanih, biće prilike da se vide i novi bendovi.

Organizatori su zato pozvali sve zainteresovane da se prijave za nastup na drugoj, prvi put osmišljenoj bini „Bez prekida“. Ideja je da se tokom popodneva, večeri i noći u vremenu promene izvođača na glavnoj sceni, kratkim nastupima predstave najbolji od svih koji se prijave na sajtu ili facebook stranici Koncerta godine. Aktiviranje nove koncertne bine praktično znači da će posetioci Koncerta godine nastupe moći da prate neprekidno, u kontinuitetu, jer će se grupe naizmenično menjati na jednoj a zatim na drugoj pozornici i tako tokom svog vremena trajanja od 17.00 do 2.00, tj. devet sati! Prijavite se OVDE, do 25. novembra.

Cena ulaznice u pretprodaji je 1.000 dinara, na dan koncerta 1.200 dinara. Karte mogu da se kupe u Novom Sadu (blagajna Spensa i GIGS TIX Pariski Magazin) i Beogradu (blagajna Doma sindikata, info pult u „Ušću“, biletarnica Beogradske arene). (danubeogradu.rs)