Naslovna » Porodica » Deca » Sinhronizovana predstava „Princeze i heroji“

Sinhronizovana predstava „Princeze i heroji“

Najbolja svetska produkcija na ledu „Dizni na ledu“ sa predstavom „Princeze i heroji“ vodiće vas od 18. do 20. novembra kroz čarobno putovanje u svet bajki. Kako bi događaj bio potpun, predstava je sinhronizovana na srpski jezik a glasove princezama i njihovim herojima, pozajmili su naši istaknuti glumci.

Veliki broj glumaca, čak 22, naći će se u „ulogama“ likova na ledu što je do sada najveći broj glasova, a samim tim i likova, u jednom spektaklu na ledu koji je dolazio u Beograd. Prvi na led izlaze Miki i Mini Maus kojima će glasove pozajmiti Marko Marković i Jelena Đorđević.

Diznijevim princezama glasove će pozajmiti i Bojana Stefanović, Snežana Jeremić, Adrijana Tasić, Dušica Novaković, dok će se u ulogama vila naći Ljiljana Stjepanović, Jadranka Bugarski i Ivana Lokner. Herojima, patuljcima i prinčevima glasove pozajmljuju Milan Antonić, Srđan Jovanović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Goran Jevtić, Nikola Bulatović, Vladan Živković, Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Goran Popović, Vladan Savić i Milenko Pavlov. Režiju sinhronizacije uradio je Milan Antonić.

[box_dark]U susret Diznijevoj predstavi, Arena Beograd i Egmont pozvali su sve mališane da pošalju svoje radove na temu „Crtam princeze i heroje“. Tri najbolja rada biće nagrađena sa po dve ulaznice za predstavu „Princeze i heroji“ a ostali radovi će biti izloženi u holu Arene tokom trajanja manifestacije, od 18. do 20. novembra.[/box_dark]

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment, publika će otići do najdubljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zaključani ispod mora i u jednom magičnom momentu, princ Erik slomiće Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase uspavanu lepoticu Auroru, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana proslavlja svoje ambicije da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin otkriva ceo novi svet sa Aladinom i Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Lepotice.

U prodaji su ulaznice po cenama od 1.250, 1.750, 2.250, 2.500, 3.000 i 3.500 dinara. Termini predstava su: petak, 18. novembar od 19.00, 19. i 20. novembar od 12.00, 15.30 i 19.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.