Naslovna » Izlasci » Film » Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom
Alvin i veverice 3
Alvin i veverice 3

Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom

Premijera filma „Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom“ (Alvin and the Chipmunks 3: Chip-Wrecked) biće organizovana u Sava centru (Milentija Popovića 9), 11. decembra od 18.00. Cena ulanice je 350 dinara.

Tri živahne veverice, Alvin, Teodor i Sajmon, i njihove drugarice iz benda „Čipets“ zaputili su se na koncert, pretvorivši brod u svoje igralište. Nedugo posle polaska, dešava se brodolom, koji ih izbacuje na pusto ostrvo. Dok pokušavaju da se vrate kući, shvatiće da ostrvo i nije toliko pusto kao što im se učinilo.

Novi nastavak ovog popularnog animiranog serijala biće sinhronizovan na srpski jezik. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a u ulogama se pojavljuju Srđan Timarov, Vladimir Aleksić, Nina Janković, Srđan Jovanović, Milan Tubić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević, Dušica Novaković i Jelena Stojiljković.

Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva dva animirana filma o Alvinu i vevericama snimljena su 2007. i 2009. godine. Reditelj trećeg dela je Majk Mičel, a uloge tumače Džejson Li i Alisa Milano. (danubeogradu.rs)

loading...

Jedan komentar

  1. Hi Dear, are you genuinely visiting this site regularly, if so after that you will definitely get nice
    know-how.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.